2014. november 10., hétfő

Megregeneráltuk egymást

Vasárnap (tegnap...) ismételten sokat okosodtunk a többi kolleginával együtt az Ilcsi Regeneráló tanfolyamán. A múlt hónapban megrendezett tanfolyammal ellentétben, itt úgy érzem, nagyobb hangsúly került a gyakorlati részre, aminek persze nagyon örültünk, mert egymástól is sokat tudtunk tanulni, és természetesen Kingától, aki az oktatónk volt. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy az elméletet egy az egyben kihagytuk, csak most aztán mindenki kiélhette magát, és akármit gyakorolhattunk, amivel eddig nem dolgoztunk azelőtt.

Először feltettük egymásnak az oxigénes pakolást, amely a regenerálás mellett halványításra is használható. Természetesen kúraszerűen ajánlott, úgy lehet vele látványos eredményt elérni. Miután mindenki rákvörös lett megismerkedtünk az új bőrfeszesítő géppel, ami igazából csak külsőre újult meg, használatában nem lett különb az elődjétől. (Kicsit okosodott, mint a telefonok :) )
Végül előkerült a mágnespakolás, aki szerette, "iszapszörnnyé" változhatott :) Én csak a nagy nevetőráncomra kértem belőle. Így még viccesebb kinézete lett az embernek, ami persze nevetést eredményezett. Nagyon jó hangulatban telt ismét ez a tanfolyam is.
Búcsúzásul megkaptuk a szépséges oklevélkénk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése