2014. december 3., szerda

AHA KÚRA - Mindenkinek!

Kedves olvasóim!
Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy itt az év azon időszaka amikor mindenki bátran nekiállhat a biológiai hámlasztásnak. Tudjátok mi is ez?
Sok helyen olvashatjátok, hogy Aha kúrát, kezelést, gyümölcssavas hámlasztást végeznek. De vajon mit is takar ez a kifejezés?
Ez egy rövidítés, ami alfa-hidroxi-savat jelent, amely többnyire a gyümölcsökben és néhány élelmiszerben fordul elő. A kozmetikában leggyakrabban felhasznált ilyen sav a glikolsav. 

Minden bőrtípusra, minden bőrproblémára megoldást nyújthat, akár kiegészítő kezelésként is használható a kozmetikában.
Ilyen problémák: hegek, pattanások, tág pórusok, májfoltok, gyulladás okozta pigmentfoltok, fénykárosodott bőr, ráncok, szőrtüszőgyulladás. Ezekre úgy nyújt megoldást, hogy nemcsak a hám felszínén, hanem a mélyebb területeken az irhában is "dolgozik". A gyümölcssav-koncentrátum elvégzi a mélyhámlasztást. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, javítja a bőr vízmegkötő képességét, és még hosszan sorolható a sok pozitívum. Használható testkezelésekhez is akár, például: cellulit,- és striakezeléshez.
Az Ilcsi Aha-s biológiai hámlasztó peelingje tartalmaz almát, szőlőt, naspolyát, citromcirokolajat, és alfa-hidroxisavat. Nem károsítja a bőrt, hiszen maga a természetes gyümölcs végzi a hámlasztást, a csodát! 
Először vékony rétegben kell felvinni a bőrre. Majd rá simítjuk az Esemény előtti pakolást kicsit vastagabban (egyidejűleg "dolgozik" a 2 termék a bőrön) Fontos, hogy mindig együttesen kell használni az Ahát az Esemény előtti pakolással, ami nagyon erős keringésfokozó hatású. (hisztaminérzékenyek nem használhatják) Én mindig teszek rá gézlapot, mert könnyebb leszedni a pakolást, ha megszáradt. A munka végeztével a friss bőrt át kell simítani Rozi szérummal.
A javasolt kúra: Első héten 3x, Második héten 2x, majd még 1x a harmadik héten. (sosem egymás utáni napokon tesszük fel, mindig hagyunk 1 nap pihenőt, minimum)



A képek, amiket készítettem csak egy kis "bohóckodás". Mindig lefotóztam magam a gézzel beborítva :)
Majd csináltam utána készült fotót. Kicsit kipirul a bőr, de nem vészes (Az Esemény előtti paki erős"Pistát" tartalmaz ;) :) )

Ha mindezek után megtetszett, szeretnéd kipróbálni, ne késlekedj! Tavasszal már nem ajánlom, jönnek a friss napsugarak, amik ezt a szintén friss bőrt "bánthatják". (Enyhe fényérzékenység léphet fel) Ezért jó ilyenkor végezni a kúrát.

Gyere, és szépülj meg nálam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése